Heerlijke feelgood!

Veronique Janssen 07 februari 2025
‘Vurig ritme’ is een heerlijke feelgood. Het is zomers en ik kreeg zin om naar Sevilla te gaan. Ik wilde bijna ook flamencolessen nemen. Het is gewoon een heel leuk verhaal!

Yonina Pullens heeft een vlotte stijl en het zit vol met enthousiasme. Soms ging het verhaal voor mijn gevoel iets te snel. Hierdoor miste ik uitwerking van bijvoorbeeld de personages. Esther is een leuk personage, maar ik denk dat er meer in haar zat. Ze komt nu nog niet volledig tot haar recht voor mijn gevoel.

Op een mooie manier wordt het verschil tussen Nederland en Spanje weergegeven. Ik vond de beschrijvingen fantastisch. Ik waande me echt even in Sevilla. De muziek speelt een belangrijke rol in het verhaal en dat was een mooie rode draad door het verhaal.

Deze recensie verscheen eerder op Veronique´s Boekenhoekje!

Meer recensies van Veronique Janssen

Het nieuwste boek van Evie Woods zit vol magische verhalen en bewandelt de intrigerende grens tussen het alledaagse en bovennatuurlijke. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.