Linville wordt gevoeliger neergezet.
Het verhaal begint met een proloog die afspeelt in januari 2008, waarbij een vrouw thuis komt, haar balkon oploopt en naar beneden springt. Hierna zijn we een half jaar verder en worden er gruwelijke moorden in een baai gepleegd. Daarna springen we naar het eerste deel in het boek. En dan zijn we in de huidige tijd (2023). De jonge vrouw Iris heeft een bruggenfobie en is overlevende van een groot trauma. Haar familie is in 2008 afgeslacht, in eerder genoemde baai, en was de enige overlevende. Ze heeft last van een stalker en als ze samen met haar vriendin in Frankrijk is verdwijnt haar vriendin spoorloos. Iris komt in Frankrijk Caleb tegen die daar ook op vakantie is en haar te hulp schiet. Caleb en Linville komen tot een gruwelijke ontdekking.
Het verhaal over de Kilbride moorden wordt aan de ene kant verteld door een van deze daders. Aan de andere kant lees je het verhaal in de huidige tijd waarbij de stalking een grote rol speelt. Er komen steeds kleine brokjes informatie waardoor je de puzzel steeds iets completer krijgt.
Link neemt geen blad voor de mond en beschrijft de details van de moord gedetailleerd. Ik denk dat iemand met een zwakke maag het wellicht iets te veel van het goede vindt, maar ik kan er van genieten. Dit zorgt er voor dat het echt een thriller wordt.
Linville wordt weer op een goede manier neergezet. Ze wordt gevoeliger neergezet als in de voorgaande delen wat ik wel fijn vond. Hierdoor komt ze levensechter over. Vooral als er op het einde ook nog iets heftigs gebeurd, waardoor Kate Linville instort. Aan het einde komt ook nog iets terug uit de zaak waar Linville aan het begin van het verhaal aan werkt, maar waar ze vanaf gehaald werd. Ik hoop dat we hier in een eventueel volgend deel meer over lezen. Want ik hoop niet dat dit het laatste deel is want ik wil nog geen afscheid nemen van Linville.
Dit boek ontvingen wij van Xander uitgevers. Dit beïnvloedt onze mening niet.
Dit boek ontvingen wij van Xander uitgevers. Dit beïnvloedt onze mening niet.