Maakte verwachtingen niet waar
Van uitgeverij Elikser kregen we een present-exemplaar van dit boek en nadat ik gelezen had waar het boek over ging werd ik nieuwsgierig en besloot ik het boek op te pakken om te gaan lezen.
Het verhaal is in dagboekvorm geschreven en ik had verwacht dat het echt ging over de onterechte beschuldiging en de zaak hieromtrent. Echter voor mijn gevoel is het meer een dagboek wat wellicht voor de (klein)kinderen van Maria interessant is, maar voor de onbekende lezer, zoals ik, komt het vooral over als een verhaal vol zelfmedelijden. Een klaagzang over hoe slecht ze het heeft en hoe erg het is dat ze vals beschuldigd is. En zeker is dit erg voor de persoon en hoop ik dat ik het nooit mee maak, maar ik had persoonlijk meer diepgang in het verhaal verwacht. Dit verhaal gaat meer over de falende zorg en de falende justitie dan dat het een persoonlijk verhaal is.
Ik had er helaas meer van verwacht en heb soms echt moeten doorbijten om dit verhaal uit te lezen.
Dit boek ontvingen wij van Uitgeverij Elikser. Dit beïnvloedt onze mening niet.
Dit boek ontvingen wij van Uitgeverij Elikser. Dit beïnvloedt onze mening niet.