Vlaamse Stephen King

Wat kan ik zeggen. 1 woord: WAUW! Dit 3de boek van Johnny neemt je volledig in beslag. Fantastisch geschreven. En super spannend. Wanneer je denkt te weten hoe de puzzel in elkaar zit, blijkt het wederom anders in elkaar te zitten.
En het laatste blad heeft me letterlijk tot tranen gebracht. Heb al vele boeken in mijn leven verslonden, maar om me tot tranen te brengen met een boek, moet je toch al echt goed je best doen. Dit is hem zeker gelukt.
Dus voor de twijfelaars die het boek nog niet gekocht hebben. Deze Vlaamse Stephen King (want het boek is in mijn ogen Kingwaardig) neemt je mee in het Spannende complexe leven van Seth. Dus twijfel niet langer. Bestel, lees en geniet.

Meer recensies van Verokes Leeshoekje