Bijzonder boek, LOL.

vilumi 20 februari 2025
Dit bewijst dat volwassenen écht niks van de jongere generatie weten. En dat dit soort boeken niet 15+ zijn, LOL. (Dat laatste wordt wel tien keer genoemd) Dit boek is niet… spannend. Het voelt meer als (lees: is meer) een actiefilm dan een thriller, maar voor deze keer vind ik dat prima. Ik moest echt lachen om dit boek. Vooral omdat Mirjam Mous haar COMMENTAAR geeft! Dat had ik echt nog nooit gezien.

Het is wel de reden dat ik tijdens dit boek op Aarde bleef, en niet in mijn fantasie ging zweven. Ik zou zelfs willen zeggen dat dit boek 9+ is, omdat er (spoiler-alert) niet één dood of ongeluk of verwonding in voorkomt. Daardoor is dit boek niet zó spannend, maar de actie-stijl maakt dat wel goed. Ik heb het idee dat ik dit boek niet zo goed zo moeten beoordelen, maar ik… ja, ik heb er gewoon van genoten. Dus krijgt het een 8,0. Sorry schrijvers die een boek hadden van tweehonderd bladzijdes en een lagere score hebben gekregen.

Meer recensies van vilumi