Dit smaakt naar meer!
Elly leidt een zorgeloos bestaan met haar man Evert tot die ene avond alles kaarten door elkaar geschud worden. Is haar droompartner wel de echtgenoot die ze denkt dat hij is? Wie is Eva en wat heeft de mysterieuze Asheley met alles te maken?
Saskia Lauwagie is na haar succesvolle trilogie Vlucht – Echt genoten – Loslaten opnieuw in haar pen gekropen voor een tweeluik over bedrog, manipulaties, intriges en binnen de sensuele wereld van escortes. Opnieuw doet ze dit met heerlijk korte hoofdstukken die verleiden, amuseren, emotioneren en waarvan de sarcastische humor ervan afdruipt. Met Bijna heeft nog nooit gewonnen heeft Saskia zichzelf echt overtroffen als auteur waarvoor je als lezer maar beter gewaarschuwd bent: eens je begonnen bent, kun het boek gewoon niet meer loslaten. Reikhalzend kijk ik uit naar het tweede deel.