kerst in Edinburgh
Een heerlijke feelgood die mij als lezer meenam naar een winters Edinburgh met sneeuw en al. Als extra is er de boekwinkel die steeds meer tot zijn recht komt en gaat stralen met dank aan Carmen.
Carmen is na het stoppen van de winkel verhuisd naar Edinburgh naar haar perfecte zus, met wie ze geen goede band heeft.
Maar aangezien dit boek zich afspeelt in de kerstperiode groeien ook de zussen naar elkaar toe.
Voeg aan het boek toe een schrijver van wazige zelfhulpboeken, een zweverige aupair, de kinderen van Sofia, Carmen haar bijzondere baas, een fantastische winkel, Oke en de magie van kerst in Edinburgh en je hebt dus een feelgood boek.