Geheimen die uitkomen
Boek 2 en een nieuw mysterie om op te lossen, waar is de zoon van Tobias gebleven na het drama plaats vond 20 jaar terug, waarbij hij dood was verklaard?
Avery gaat samen met Jameson, Grayson en Xander op zoek naar aanwijzingen en als lezer mocht ik mee. Ze krijgen een beetje hulp van Libby en Nash en daarnaast komt er een vriendin van Avery langs.
Tevens zijn de aanslagen op het leven van Avery nog niet voorbij en doet ze niet alleen ontdekkingen over Toby maar ook over haar moeder.
Een verhaal met puzzels en andere twisten waardoor ik verder wilde lezen, omdat ik wilde weten wat er verder ontdekt ging worden. Ik kan niet wachten om verder te lezen in deze serie.