Nieuwe start

Vydnic 08 april 2025
Dit is het eerste Engelstalige paranormal young adult boek wat Nina schreef. Haar andere boeken heb ik met plezier gelezen en ik was erg benieuwd naar dit boek.
Het boek ziet er prachtig uit met de sprayed edges en de kaft.
De inhoud trok me in het verhaal en ik moest me er echt uit los rukken, want ik wilde lezen hoe het verder ging. De korte hoofdstukken hebben me meerdere keren verleid door te denken, nog een hoofdstuk lezen. Uiteraard was ik daarna weer meerdere hoofdstukken en tijd verder.

Robin maakt een nieuwe start op een nieuwe school. Dit doordat haar ouders recent zijn gescheiden en haar moeder dichterbij deze school woont. Ze heeft de eerste weken van het schooljaar gemist omdat ze in coma heeft gelegen en daarvan moest herstellen. Op haar oude school werd ze gepest en daarom wil ze op deze nieuwe school het anders aan gaan pakken.

Herkenbare thema's behalve dan dat ze geesten ziet. Hoe het verder gaat met dat laatste, de geesten, daar kan ik niet te veel over verklappen, behalve dat er goede en slechte geesten zijn.

Ik kijk ernaar uit om het volgende boek in deze serie te gaan lezen. Hopelijk komt die snel uit.

Meer recensies van Vydnic