Studiejaar
Haar andere series vond ik leuk om te lezen vandaar dat ik dit boek ook heb gereserveerd bij de bibliotheek. Het boek gaat over een groep Amerikanen die allemaal een jaar zijn aan studeren in Shanghai. Dit zorgt ervoor dat ze een vriendengroep worden.
Het boek is wel aardig, maar het einde daar was ik het niet mee eens. Maar omdat ik wel moet weten hoe het afloopt met Blake en Farrah heb ik boek twee van deze serie al gereserveerd bij de bibliotheek.
Mooi om de groei te zien van Farrah en van Blake in het boek. Hoe ze elkaar steunen. Ik bleef maar denken dat het incident niet klopte en niet waar zou blijken te zijn. Maar hoe het precies zit daar kom ik waarschijnlijk in boek 2 pas achter.
Het boek speelt zich af in Shanghai, maar het verhaal zorgde er net voor dat het me er zo in trok dat ik mezelf ook meegenomen naar Shanghai voelde.