Talon
Lekker weglezend verhaal weer. Dit keer met Talon als dominante man die voor de vrouw wil zorgen waar hij voor is gevallen. Wel mooi om te zien dat hij haar ruimte geeft en haar het tempo laat bepalen.
Mia is verhuisd om haar zus en de meisjes bij te staan en hoe ze Talon ontmoet is letterlijk stormachtig. Mia durft niet goed te hopen in trouw door haar verleden, maar met Talon wil ze het wel proberen.
Haar honden die bijzonder zijn en de poes met kittens van Talon, maken dit verhaal nog beter.
Uiteraard is er weer drama, zoals me elk van deze verhalen, maar hoe dit precies zit kan ik niet vertellen. Dat mag je zelf ontdekken als je dit boek leest.