Emma Anna heeft mij overtuigd met dit krachtige verhaal!
Het verhaal
Isabelle is de oudste dochter in de familie Rosewood. Na een ongeluk is ze deels verminkt geraakt en schaamt ze zich zo erg dat ze zichzelf het liefst niet laat zien. Daarnaast heeft ze de hoop op een huwelijk opgegeven, wie vindt haar nu aantrekkelijk?
Wanneer graaf Philip Chauvin, die bekend staat als de moordenaar van zijn vorige vrouw, voor de deur staat en om de hand van een van de dochters Rosewood vraagt, is iedereen verbaasd als hij voor Isabelle kiest.
Al snel leert zij zijn brute kant kennen. Waar ze eerst de gedachte had dat dit haar af zou schrikken, bevalt het haar juist.
Heeft dit huwelijk een kans van slagen of komen zowel Isabelle als Philip bedrogen uit?
Is het een aanrader?
Natuurlijk is iedereen bekend met de sprookjes van Disney, na mijn positieve eerste ‘Dark Romance’ leeservaring van ‘Mijn Monster’ (geschreven door ) wist ik dat ik vaker boeken in dit genre wilde lezen en raakte nieuwsgierig naar de duistere erotische romance versie van Belle en het Beest van . Ik was dan ook blij te horen dat ik deel mag nemen aan deze blogtour.
Auteur Emma Anna heeft een vlotte, prettige schrijfstijl en gezien het geringe aantal pagina’s lees je het verhaal snel uit. Perfect voor een avondje lezen op de bank met dit koude winterweer..!
Waar je je eerst afvraagt of de reis van de hoofdpersonages Isabelle en Philip niet gedoemd is te mislukken, word je hoofdstuk voor hoofdstuk verrast door de wendingen in hun relatie en brengen ze richting het einde een prachtige boodschap over. Tijdens het lezen passeren de nodige pikante duistere scènes, die ontzettend sterk uitgewerkt zijn, de revue en wordt duidelijk dat dit sprookje enkel geschikt is voor lezers boven de 18 en liefhebbers van het ‘Dark Romance’ genre. Wees hier dan ook voor gewaarschuwd alvorens je start in dit boek.
Het plot doet niet onder aan een ‘sprookjeseinde’ en laat je met een glimlach achter.
Emma Anna heeft mij overtuigd met dit krachtige verhaal, de andere sprookjes komen zeker op mijn ‘want to read’ lijst te staan. Ben ik even blij dat haar nieuwste novelle met Doonroosje in de hoofdrol op mij wacht in mijn digitale brievenbus!
Dank aan auteur Emma Anna voor het recensie exemplaar!
Is het een aanrader?
Dank aan auteur Emma Anna voor het recensie exemplaar!