Tussen de regels lezen

Waterbes 07 maart 2025
Ik was als hunger games fan echt super benieuwd naar het boek en de film. De film vond ik helaas erg tegenvallen en ook het boek vond ik wat minder in vergelijking met de rest. Het is wel ontzettend leuk dat je een kijkje krijgt in het leven van Snow, maar jammer dat je maar een heel klein gedeelte van zijn leven ziet. De conflicten die Snow meemaakt zijn wel interessant, maar op de een of andere manier raakte het mij niet zoals de rest van de boeken. Voor mijn gevoel moet je veel tussen de regels lezen om écht te snappen wat er in het hoofd van Snow omgaat. En ook Lucy Gray lijk je alsnog niet goed te kennen. Ik snapte na het lezen van het boek en het kijken van de film wel iets meer hoe Snows verandering in elkaar steekt, maar ik denk dat je het echt een paar keer moet lezen om alles goed te kunnen duiden.

Meer recensies van Waterbes