Wat een heerlijk boek!
Van @lsuitgeverij en @zininfeelgood heb ik deze week dit prachtige boek, Een kat voor kerst, van Florence McNicoll mogen ontvangen.
Het genre feelgood is wat dit boek precies is.
Vanaf het begin voel je meteen een band met het hoofdpersonage Laura, het is vlot en mooi geschreven en al bij het eerste hoofdstuk wordt je meegenomen in het verhaal wat je niet meer weg wilt leggen.
Laura werkt vol passie in een dierenasiel en heeft het zichzelf als doel gesteld om eindelijk een 'foreverhome' voor haar favoriete asielkat Felicia te vinden voor de kerst.
In het boek volgen we Laura die in haar rol als adoptiemedewerker in contact komt met allemaal verschillende mensen, met elk hun eigen verhaal, en met de kerst iemand nodig hebben om mee te knuffelen.
Daarnaast is er de relatie tussen Laura en Rob, ze leken zo goed bij elkaar te passen, maar zijn ze misschien toch wel heel verschillend?
Heerlijk boek om lekker met een kopje thee mee op de bank te duiken en je even onder te dompelen in een heerlijk verhaal.
Zou het zeker op je leeslijst zetten!
Het genre feelgood is wat dit boek precies is.
Zou het zeker op je leeslijst zetten!