Een spicy feel good met humor, romantiek en spanning
Verleidelijk spel is een heerlijk spicy feel good boek met spanning en romantiek, maar heeft ook humor. Ik heb best een paar keer even moeten lachen
Het boek is vlot en goed geschreven waardoor je snel in het verhaal komt en makkelijk doorleest.
Je leest het verhaal vanuit het oogpunt van beide personages Lise en Ayden.
Om de sleur te doorbreken doet Lise soms mee aan proefslapen in luxe hotels.
Als haar vriend voor een aantal maanden in het buitenland aan het werk is, besluit ze samen met Ayden zichzelf voor te doen als een koppel om mee te kunnen doen aan een hotelovernachting in een kasteel in combinatie met een spel.
Ze maken strikte afspraken met elkaar, maar Nicolet, de bedenker van het spel doet er alles aan om de spelers uit te dagen.
Al snel is er een grote aantrekkingskracht tussen Lise en Ayden en ontstaat er een grote spanning tussen de 2.
Gaat het Lise en Ayden lukken om zich aan de afspraken te houden en alleen voor dit spel een koppel te zijn?
Verleidelijk spel is het eerste deel van een serie, ik ben dan ook benieuwd naar het volgende deel!
Je leest het verhaal vanuit het oogpunt van beide personages Lise en Ayden.
Om de sleur te doorbreken doet Lise soms mee aan proefslapen in luxe hotels.