Niets is wat het lijkt.
Nena heeft het goed voor elkaar, ze woont samen met haar vriend Diederik en zijn olijke zoontje Benjamin.
Alleen Celeste, de ex en de boze schoonmoeder Cato zijn niet blij met de komst van Nena.
Er gebeuren vreemde dingen die niet pleiten voor Nena.
De sfeer wordt grimmig en mysterieus.
Naast het heden blikken we via Nena ook terug in het verleden, er zijn dingen gebeurd die Nena hebben gevormd. Je krijgt steeds kleine brokjes informatie waardoor het geheimzinnig blijft wat er gebeurd is.
Inge van Prooijen is in staat om je als lezer mee te nemen en partij te laten kiezen.
Haar schrijfstijl is erg prettig en op een boeiende manier geschreven. Misschien zijn de personages iets te cliché, een boze ex en een boze schoonmoeder maar het zorgt wel voor de juiste spanning in het verhaal.
Van Prooijen heeft een meesterlijk slot voor de lezer in petto.
Er gebeuren vreemde dingen die niet pleiten voor Nena.
De sfeer wordt grimmig en mysterieus.
Van Prooijen heeft een meesterlijk slot voor de lezer in petto.