Dodelijke cocktail
Auteur Nadine Barroso schrijft exact de reden uit waarom ik nooit zou beginnen aan een vriendinnengroep. Intriges, jaloezie en verraad spelen hoogtij tussen de vijf vriendinnen Tessel, Isabel, Charlie Maaike en Esmee.
Het verhaal laat je meenemen naar de herinneringen aan de zomervakantie destijds in Italië toen de vriendinnen nog vrijgezel waren en waar seks, drank, mannen en feesten een groot onderdeel is van hun vakantie.
En ook krijg je een blik op het heden. De eeuwige vrijgezel, de vermiste vriendin, de gelukte relatie met kinderen en de misstappen die bij een ongelukkig huwelijk horen.
Zet deze vier vriendinnen "in opdracht" als een soort reünie jaren later weer bij elkaar in Italië en de zoektocht naar de vermiste vriendin kan beginnen... Alleen niet iedereen neemt de vriendschap even nauw.
Een lekker boek voor op een zomerse dag met een cocktailtje in de hand. Uiteraard dan geen dodelijke.