Laat je meenemen naar Dream Harbor
Wanneer Hazel in haar knusse Cinnamon Bun Boekhandel opeens een geheim bericht vindt, verborgen in een boek, weet ze niet wat ze ermee aan moet. Als er meer geheimzinnige codes opduiken, besluit ze het mysterie te ontrafelen met de hulp van Noah, een knappe en charmante visser uit Dream Harbor.
Hij houdt wel van avontuur, vooral als het betekent dat hij kan samenwerken met de schattige boekverkoopster op wie hij al maanden een oogje op heeft.
Hazel was niet op zoek naar liefde, maar tijdens hun speurtocht door het stadje beginnen de vonken toch over te slaan. Is hun chemie net zo onweerstaanbaar als de versgebakken cinnamon buns die ze verkoopt?
Dit deel is het tweede deel van de Dream-Harbor serie. Na deel 1 Het Pumpkin Spice Cáfe maak je nu de avonturen mee van De Cinnamon Bun boekhandel. De boeken zijn afzonderlijk te lezen, maar deel 1 is ook erg leuk om te lezen. Bij het lezen van dit verhaal kun je niet anders dan aan de Gilmore Girls serie denken. Die vond ik vroeger ook erg leuk en heb ik allemaal gezien.
Hoe leuk is het dat een boekhandel een grote rol in dit verhaal speelt. En dan ook nog eens dat er geheimzinnige codes opduiken in boeken. Deel een was al heel erg leuk om te lezen, maar dit deel was zeker net zo leuk. De hoofdpersonages in dit deel zijn Hazel en Noah. Ze leren elkaar goed kennen en hun relatie maakt dat dit boek wel een spicy boek is.
De schrijfstijl is erg leuk, het maakt dat je je vanaf het eerste moment in de boekhandel waant en de rest van het verhaal meemaakt. De omgeving waar het verhaal zich afspeelt is het idyllische Dream Harbor. Het verhaal is geschreven vanuit het perspectief van Hazel afgewisseld met het perspectief van Noah, dit maakt dat het een erg compleet verhaal wordt waar je veel vanaf komt te weten.
Dit boek is zeker een leuke aanrader om mee te laten nemen naar Dream Harbor.
Dit boek is zeker een leuke aanrader om mee te laten nemen naar Dream Harbor.