Laat je meenemen op het avontuur van Mina
Een liefde tegen wil en dank in de heerlijke feelgoodroman: Het kleine chalet in Zwitserland van Julie Caplin.
Voedingsdeskundige Mina is er heilig van overtuigd dat chocola de remedie is tegen bijna alles wat er kan misgaan in het leven. Dus wanneer haar laatste relatiefiasco viraal gaat, weet ze wat haar te doen staat. Vastbesloten om alles eens op een rijtje te zetten, pakt ze haar koffers en vertrekt naar het gezellige chalet van haar peettante in Zwitserland.
Ze neemt zich voor haar verdriet te verdrinken met de beste warme chocolademelk ter wereld en ondertussen te genieten van de prachtige omgeving. De regels die ze voor zichzelf heeft opgesteld zijn simpel. Chocola: ja. Romantiek: nee. Totdat ze in een Alpentrein een mysterieuze en zeer aantrekkelijke man ontmoet… Zal het haar lukken zich aan haar eigen regels te houden?
Dit boek is het zevende deel in de Romantic Escapes serie. Ik heb van deze serie al verschillende boeken gelezen en was daardoor ook erg benieuwd naar dit nieuwe deel.
Het verhaal begint al meteen goed, Mina bereid een diner voor en wil daarbij haar vriend ten huwelijk vragen. Echter loopt het niet helemaal goed af en gaat dat ook nog viraal. Dit alles maakt dat je wilt blijven lezen om te weten hoe het verder gaat met Mina. Hierbij volg je de grote stap die ze neemt.
Het verhaal is erg gedetailleerd beschreven, je waant je in het chalet van de tante van Mina in de bergen. Vooral ook door alle lekkere Zwitserse gerechten die in het verhaal voorkomen. Over het verloop van het verhaal zal ik nog niks vertellen. Alleen dat het een boek is dat je wilt blijven lezen omdat je wilt weten hoe het af gaat lopen. Er zitten verschillende personages in het verhaal, gastenDe personages in het verhaal zijn allemaal erg goed uitgewerkt. Vooral Mina en Luke komen uitgebreid aan bod.
Dit boek is erg fijn om te lezen en je helemaal op te laten gaan in het verhaal. Het is een hartverwarmend verhaal over second chance en small-town romance.
HarperCollins bedankt voor het boek
HarperCollins bedankt voor het boek