Prachtig
Ik heb een recensie exemplaar mogen ontvangen van uitgeverij Luitingh-Sijthoff, bedankt.
De vrouwen van Grand Hôtel - Ruth Kvarnström-Jones
Het is een leuk, mooi en vermakelijk verhaal, dit is mijn eerste boek van Ruth Kvarnström-Jones maar ik kan niet wachten op meer boeken. Ik zag dit boek bij Ilona voorbij komen en het boek trok me gelijk aan. De cover is erg toepasselijk en uitnodigend. De schrijfstijl is erg prettig en fijne korte hoofdstukken. In het begin verschoot ik nogal van de personage lijst, maar je hebt vrijwel direct door wie wie is. Het boek laat vooral zien wat vrouwen in hun mars hebben. Het boek boeide me van begin tot het eind. Hopelijk worden er snel meer boeken vertaald.
4 sterren
#Ruthkvarnströmjones #ikleesruthkvarnströmjones #devrouwenvanhetgrandhotel #ilonaslevenbijls #lsamsterdam #zininfeelgood @ruthkjwriter @ilonaslevenbijls
De vrouwen van Grand Hôtel - Ruth Kvarnström-Jones
4 sterren