Heerlijk

WendyDaymian 20 augustus 2024
Ik heb een recensie exemplaar mogen ontvangen van De verhalenfabriek, bedankt.
Hart te huur - Linda Babel, Janice Bakker, Marli Elisa, Denise Meijer en Amelie Storms
Dit boek is geschreven door 5 verschillende schrijvers maar je merkt het totaal niet aan de verschillende karakters. Ik heb van alle schrijfsters al boeken gelezen en ook dit boek stelt zeker niet teleur. Inge van #samenlezenwe stelde dit boek voor om samen te lezen en natuurlijk stond ik gelijk vooraan. De cover is toepasselijk, knus en uitnodigend. De schrijfstijl is erg prettig en de humor is top. Het gaat over 5 bewoners in een appartement, ieder heeft zn charmes maar Fenna was voor mij toch de leukste eruit. Een leuk verhaal om tussendoor te lezen. Er staan al een aantal boeken van hun op mijn ereader. Dus er zullen er zeker nog meer volgen.
4 sterren!
#samenlezenwe #samenlezenweromance