Thriller over (dodelijke) familiegeheimen. Hoe ver ga jij?
Verziekt gaat over serieus over de grenzen gaan om jouw familie te beschermen; over overspel; over geld; over geheimen.
Auteur
De Nederlandse Eveline Karman werkt als schrijfster, columniste en freelance journaliste. Ze woont in Frankrijk, waar ze haar B&B Villa Verte uitbaat, waar je ook een schrijfcursus kan volgen. Hmmm…
Cover
De omslag laat een mooie vrouw zien liggend op losse grond met een regenworm in haar haar. Ja, helemaal relevant!
Het verhaal
Influencer Lauren gaat trouwen met de steenrijke Thijmen. Ze vervroegen de trouwdag voor zijn terminaal zieke moeder. Zijn vader is pas plots overleden en was een vreemdganger. Moeder Tosca vertrouwt haar toekomstige schoondochter niet helemaal, maar wil enkel een gelukkige zoon. Maar toch komt zijn erfenis in gevaar.
Mijn gedacht
Eveline Karman slaagt er glansrijk in om een complex plot ingenieus tot leven (of tot de dood) te brengen. De personages heeft ze enorm slim neergezet en het verhaal raast als een trein. De vertellingen vanuit de diverse personages geeft extra diepgang en meer lagen aan de thriller. Knap!
This suspense is terrible. I hope it will last. (Oscar Wilde)
Auteur
Cover
Het verhaal
Mijn gedacht
This suspense is terrible. I hope it will last. (Oscar Wilde)