Ook deel 2 blijft warrig
Recensie de Jagervariant deel 2, het Dame eindspel
Het vervolg op ‘het Narrenmat’
Door deelname aan de leesclub van Thrillzone hoort deel 2 lezen er ook bij. Ik weet niet of ik anders “het Dame eindspel” wel gelezen had. Zoveel fouten , zinnen die niet lopen, en zoveel overbodige info. Meerdere gedeelten in Duits (niet vertaald), Engels, Marokkaans, Italiaans, Turks en misschien nog meer met de vertaling er achteraan.
Op zich knap om dit verhaal te bedenken, maar het plezier in lezen wordt voor mij vergald door bovenstaande. Na het schrappen van veel overbodigs zou het verhaal van beide boeken in 1 boek passen, dat zou het verhaal ten goede komen.
Beoordeling 5 - 2,5 sterren (afgerond naar beneden)
Het vervolg op ‘het Narrenmat’
Beoordeling 5 - 2,5 sterren (afgerond naar beneden)