Een filosofisch, kunstig boek vol prachtige illustraties wat aanzet tot gesprekken.
'Het krachtigste wat wij als beschaafde mensen kunnen doen is het verhaal veranderen. We kunnen altijd, áltijd het verhaal veranderen'
Er staan pakkende, diepgaande teksten in waar ieder kind én ouder wat van kan leren.
Dit boek gaat over de geschiedenis van de mensheid en de schrijver deelt in dit boek zijn dromen over waar we vanaf hier naartoe zouden moeten gaan.
Hoe kunnen we samen op weg naar een collectieve en duurzame toekomst?
Een boek voor iedereen die eens kritisch naar het leven - heden - geschiedenis wil kijken. Geschikt voor alle leeftijden.
Wij drieën vonden dit boek erg intressant, de illustraties prachtig. Sommige interpretatie's waren lastig, maar het verhaal vervolgde zich al snel. Wij vinden dit soort boeken mooi en waarderen het zeer. Ook mooi om er gesprekken over te hebben onduidelijkheden uit te spreken.
Hoe kunnen we samen op weg naar een collectieve en duurzame toekomst?