Leuk boek
Een geeky meisje, de perfecte vintage jurk en een geheime club.
Dit boek zat in het Kinderboekenweekpakket dat zoon had gewonnen bij de leukste kinderboeken. Maar niet echt een boek voor jongens vond hij, ik mocht hem wel lezen.
Een boek voor bovenbouw meiden die van mode houden en graag lezen over vriendschappen.
Er staat vrij veel tekst op een bladzijde, het zijn lange hoofdstukken en zonder illustraties.
Ik moest wel even in het verhaal komen, er worden vrij veel karakters besproken maar na een
paar hoofdstukken weet je wie, wie is.
Cassie houd enorm van mode, op haar school dragen ze uniformen.
Er wordt een ontwerpwedstrijd georganiseerd voor een nieuw uniform en Cassie wil daar graag
aan meedoen samen met haar vriendin Azra.
Tijdens deze periode komt ze ook in aanraking met het breiclubje van haar buurvrouw (waar ze
ook een schoolgenoot tegenkomt) ze vind het daar fantastisch! Maar het is niet cool om te
breien. Haar ouders willen van alles van haar, haar vriendin wil met haar een ontwerp maken en
de breiclub heeft ook nog een wedstrijd waaraan ze meedoen. En Cassie moet daartussen
bedenken wat zij belangrijk vind en wat zij wil.
Halverwege het boek werd het spannend en wilde ik het boek graag uitlezen.
Ik kreeg bijna zin om zelf ook te gaan breien.
Persoonlijk miste ik wat illustraties in het boek, de app gesprekken tussen Cassie en Azra waren
wel leuk om te lezen.
paar hoofdstukken weet je wie, wie is.
Cassie houd enorm van mode, op haar school dragen ze uniformen.
aan meedoen samen met haar vriendin Azra.
bedenken wat zij belangrijk vind en wat zij wil.
Halverwege het boek werd het spannend en wilde ik het boek graag uitlezen.
Ik kreeg bijna zin om zelf ook te gaan breien.
wel leuk om te lezen.