Spannende Mysterie thriller
Ik mocht De zaak Roosen van Frank Cooler lezen .
Paul Roosen gaat naar een afgelegen eiland om zich te bezinnen op zijn huwelijk en zijn bedrijf .
Als er een moord wordt gepleegd op het eiland wordt hij daarvan beschuldigd .
Hij lijkt er een motief voor te hebben .
Tijdens zijn zoektocht naar de ware schuldige , wordt hij gedwongen de confrontatie met zichzelf en zijn leven aan te gaan .
Lukt het hem om zijn onschuld te bewijzen ?
Mijn leeservaring
Het verhaal neemt je me de wereld van Paul in , en je ervaart het via zijn beleving .
Het verhaal word afgewisseld met cursief gedrukt stukjes tekst die Paul zijn ervaringen in gevangenschap weergeven , dat geeft het verhaal een dieper niveau .
De personages hebben duidelijke karakters die gaandeweg het verhaal goed naar voren komen .
Je houdt van ze , of hebt de pest aan ze .
Het verhaal is beeldend geschreven , met vele twists wat de spanning erin houdt .
Spannend vanaf het begin tot het einde .
Ik kon het niet wegleggen tot het uit was .
Een dikke aanrader , ik wil zeker meer van deze auteur lezen .
Ik geef het 5 sterren
Als er een moord wordt gepleegd op het eiland wordt hij daarvan beschuldigd .
Hij lijkt er een motief voor te hebben .
Lukt het hem om zijn onschuld te bewijzen ?
Mijn leeservaring
Je houdt van ze , of hebt de pest aan ze .
Spannend vanaf het begin tot het einde .
Ik kon het niet wegleggen tot het uit was .
Een dikke aanrader , ik wil zeker meer van deze auteur lezen .
Ik geef het 5 sterren