Krot en krachtig verhaal
Ik mocht Dorpsleven van Paul van Dukenburg
Twee mannen ontmoeten elkaar op een klein stationnetje, beide zijn nieuwkomers .
Dan komt er een nieuwe dominee , de rust is verstoord , het onheil nadert .
Een klein dorp vol geheimen met grote gevolgen .
Mijn leesbeleving
Het boek las heel vlot , je moet er even inkomen , ik moest er even aan wennen .
Het is beschreven in korte hoofdstukken bescheven vanuit steeds een andere personage , soms gaat het wat dieper in op wat de persoon ervaart .
Het dorpsleven wordt kort en bondig beschreven .
Lezende voort blijven de vragen door je hoofd zweven .
Het verhaal had wel een verassend element tegen het einde ., waardoor je vragen beantwoord zijn .
Maar er zit wel een nog beter en spannender boek in , als er dieper op alles ingegaan word en het meer uitgewerkt word .
Maar deze opzet heeft ook wat , het is in ieder geval geslaagd .
Het krijgt 4 sterren
Dan komt er een nieuwe dominee , de rust is verstoord , het onheil nadert .
Een klein dorp vol geheimen met grote gevolgen .
Mijn leesbeleving
Het dorpsleven wordt kort en bondig beschreven .
Lezende voort blijven de vragen door je hoofd zweven .
Maar deze opzet heeft ook wat , het is in ieder geval geslaagd .
Het krijgt 4 sterren