Verrassend boek
Ik las Kiemers van Julia Scholtens-Dibbets
Lilly haar leven verandert als haar moeder zichzelf van het leven berooft, en haar vader kan er niet mee omgaan .
Lilly moet alles zelf regelen , haar vader stuurt haar naar een psycholoog , wat averechts werkt , gelukkig heeft ze goede vrienden die haar steunen .
De schoonmaakhulp heeft een vakantie geregeld voor Lilly en haar vader als verrassing.
De vakantie begint goed , zon ,zee , strand .
Dan ontdekt ze een geheim , en komt alles in een ander licht te staan .
Wat als je meer kan dan je denkt ?
Mijn leeservaring
Het boek leest vlot en is beeldend beschreven waardoor je vlot het verhaal in getrokken wordt .
Je ervaart het verhaal vanuit Lilly haar belevingswereld .
De andere personen zijn ook goed beschreven zodat het verhaal meer diepte krijgt .
Er zijn verrassende wendingen die ervoor zorgen dat je het boek niet meer kan wegleggen , je wilt weten hoe of het verder gaat .
Het bevat spanning , liefde , trouw , magie , dus genoeg dingen die het verhaal lekker maken .
Ik kijk met smart uit naar een vervolg , het is in mijn ogen nog lang niet afgelopen .
Het krijgt 5 sterren
De vakantie begint goed , zon ,zee , strand .
Dan ontdekt ze een geheim , en komt alles in een ander licht te staan .
Wat als je meer kan dan je denkt ?
Mijn leeservaring
Je ervaart het verhaal vanuit Lilly haar belevingswereld .
Het krijgt 5 sterren