Spaanse spanning
Zoek je een spannend verhaal wat zich afspeelt in het zonnige Spanje?
Dan heb je deze nu gevonden...
Hoofdpersoon is Lara, die na een heftig verkeersongeval ,waarbij haar vriend Javi verongelukt, 'vlucht' naar Cordoba.
Het verzoek om hoorcolleges te gaan geven in de Mezquita had op geen beter moment kunnen komen.
Maar het ongeluk en de dreiging die ze sindsdien voelt, neemt ze mee naar Spanje.
Nieuwe vrienden, zoals journalist Mason, willen haar helpen, maar wie kan ze echt vertrouwen?
Lara voelt spanning, verdriet maar heeft vooral twijfels over het antwoord op die ene vraag..... "Wat is er toen precies gebeurd?"
Sacha Voogd heeft met dit verhaal een fijne korte thriller geschreven. Ik las 'em in Spanje, een perfecte setting!
Maar ook thuis op de bank waan je je tijdens het lezen in de Mezquita.
De schrijfster beschrijft tot in detail de geschiedenis en rijke cultuur van het land en geeft veel achtergrondinformatie.
Interessant en absoluut van meerwaarde voor het verhaal.
Het verhaal leest lekker weg, heeft onverwachtse wendingen en laat je wegdromen naar het heerlijke Spanje.
Het enige minpuntje is het open einde, maar wellicht komt er nog een vervolg.... wat mij betreft graag!
Dan heb je deze nu gevonden...
Maar ook thuis op de bank waan je je tijdens het lezen in de Mezquita.
Interessant en absoluut van meerwaarde voor het verhaal.