Winters leesfeestje!

Wilma de Korte 16 september 2024
De afgelopen dagen "verbleef" ik in het winterse bergdorpje Joy.
Heel veel sneeuw, een hechte gemeenschap, dieren, liters thee, boeken én liefde!
Hoofdpersonen zijn Finn en Haken, van jongs af aan vrienden en gelijkgestemden qua interesses. Maar dat verandert als de liefde om de hoek komt kijken....
Alle dorpsgenoten (die je nog herkent van deel 1 t/m 3) weten het al, zij zijn voor elkaar bestemd.
Zelf blijven ze om elkaar heen draaien en denken ze de liefde bij anderen te zullen vinden.
Gevaarlijke situaties, waarin hun liefde niet te ontkennen en te verbergen valt, leiden tenslotte tot die ene belofte...

Met "Vreugde boven Blueberry Treehouse" heeft Eline Hazelaar een heerlijk slotdeel geschreven.
Ook nu begeef je je weer in een fijne cosy setting, waar zelfs ik als grote zonliefhebber, zo naar toe zou willen gaan.
Liters thee drinken bij "de Stronk" en rondstruinen naar de mooiste boeken in die bijzondere boekwinkel "de Noordpool".

Een fijne schrijfstijl en verschillende emoties (verdriet, vreugde, paniek, onzekerheid, liefde) zorgen ervoor dat het boek blijft boeien en lekker wegleest.
Regelmatig zat ik met een grote glimlach te lezen en genoot ik van alle belevenissen in het dorpje Joy.
Wat een toepasselijke naam!

"Dream a little dream of me"...

Meer recensies van Wilma de Korte