Spannende ontknoping met een glimlach
Feel-good heet natuurlijk niet voor niets feel-good. Maar voor die glimlach op de laatste pagina gebeurt er nog vanalles. Dingen die mij een grote glimlach bezorgden, deden grinniken, en blij maakten dat huidige politieke kwesties ook in een boek als dit zichtbaar mogen worden.
Dit boek is onderdeel van de serie Oneindig, en die leest wel echt het lekkerst van deel 1 tot deel 5. Een heerlijke erotische feel good serie - maar dan queer, inclusief, en lekker politiek op een gradueel escalerende manier! Ik heb echt genoten van deze serie, als liefhebber van erotica, maar met de nodige tandenknarsende ervaringen met het standaard plot van rijke-man/onschuldig-meisje-dat-hem-komt -redden. Hoezee voor dit alternatief!