Bijzonder en indrukwekkend
‘De levenslijn’ is de eerste roman van Marcella Bremer. Het is echt het meest bijzondere en ook het meest indrukwekkende boek dat ik vorig jaar heb gelezen.
De carrière van Welmoed Groeneweg als consultant komt door corona min of meer tot stilstand. Welmoed maakt zich vervolgens zorgen om geld, gezondheid en klimaatverandering. Welmoed begint ook te dromen over haar voorouders en nazaten. En ondertussen worden de problemen van Welmoed hierdoor steeds groter.
Marcella weet dit alles heel knap tot een ongelofelijk boeiend en meeslepend verhaal te maken. De door Marcella heel mooi en gedetailleerd beschreven ‘tijdsprongen’ in het verhaal maken ‘De levenslijn’ een buitengewoon boeiend boek en een echte page-turner. Het boek sluit af met Marcella’s indrukwekkende toekomstvisie.
Voor iedereen die regelmaat aan de situatie van ons klimaat denkt, maar ook voor iedereen die daar nooit aan denkt is ‘De levenslijn’ een absolute aanrader.