Romantisch verhaal met een emotionele laag
Wauw wat was dit een prachtig boek. Het was een prachtig romantisch verhaal met een diepere emotionele laag.
Mijn oma had alzheimer en daardoor herkende ik veel dingen uit dit boek. Vooral hoe Wren over alzheimer denkt voelde heel erg herkenbaar. Hierdoor kwamen veel dingen uit dit boek bij mij nog harder en emotioneler aan.
Dit boek heeft een dual pov. Hierdoor leer je zowel Wren als Aaron ontzettend goed kennen. Dit boek speelt zich af in de winter en rond kerst dus ik zou dit boek ook zeker op je tbr zetten om dan te lezen. Je hebt dan ook geen openhaard nodig want van dit boek krijg je het gewoon warm!
Doordat er in dit boek best veel dingen gebeuren is geen moment saai. Het leest vlot weg en ik was ook echt benieuwd naar wat er nog meer ging gebeuren. Echt een aanrader dus!