Het perfecte boek voor de herfst!
Vanaf de eerste pagina was ik meteen verliefd op Dina, Scott, Heebie en alle andere personages. Maar wat me écht raakte, was de gezellige wereld die El-Fassi wist te creëren. Van de magie tot de bakavonturen en de queer representatie. Alles klopte voor mij.
De setting in Londen gaf het verhaal een extra knusse sfeer, perfect passend bij de herfst. De combinatie van magie, romantiek en een vleugje spanning maakte dit boek een onweerstaanbare leeservaring.
Ben je op zoek naar een verhaal dat meer biedt dan alleen een simpele romance? Dit boek heeft het allemaal: een meeslepende plot, betoverende personages en een wereld waar je in wilt blijven hangen. Het is perfect voor een regenachtige herfstavond.