Een waanzinnig dark retelling
Dit was het eerste boek van Emma Anna dat ik gelezen heb, en het is zeker niet mijn laatste!
Wauw, wat was dit een fantastisch verhaal! Vanaf de eerste pagina was ik al verliefd op de schrijfstijl. Dit boek leest zo vlot weg en is makkelijk te begrijpen. Dit boek heeft, behalve een geweldige schrijfstijl, ook draken, spanning, natuurlijk smut, en er komen ook taboe-onderwerpen aan bod.
In dit verhaal leer je Talia beter kennen voordat ze in een lange slaap valt, want we kennen natuurlijk allemaal het verhaal van Doornroosje. Talia is lekker rebels en houdt ervan om op avontuur te gaan.
En toen ontmoette ik Jaime, en in het begin walgde ik echt ontzettend van hem. Maar toch slaagt Emma Anna erin dat ik hem niet het hele verhaal haat. Ik vond het ook heel erg fijn dat er in dit boek verschillende delen zaten en dat je het vanuit verschillende POV's leest.
Wat was dit een waanzinnige retelling van Doornroosje! Heel erg fijn om te lezen en geen moment saai. Ik kan niet wachten om nu ook de andere sprookjesdelen te lezen!