Een magisch winter verhaal
Wat heb ik ontzettend genoten van Het Spektakel! Ik was zo gelukkig dat ik weer terug was in de Caraval wereld. Deze serie heeft een speciaal plekje in mijn hart en deze wintereditie heeft ook een plekje bemachtigd.
Dit boek is gevuld met prachtige illustraties die ervoor zorgen dat het verhaal echt tot leven komt. Vroeger (en nu nog steeds) kon ik altijd genieten van boeken gevuld met artprints. Doordat de artprints in Het spektakel vooral de kleur rood bevatten kreeg ik er ook helemaal kerst vibes van.
Dit boek tovert je weer mee naar de prachtige wereld van Caraval en je beleeft een magisch nieuw avontuur. Doordat dit boek korte hoofdstukken heeft leest het ontzettend vlot weg, waardoor je misschien net als mij dit leuke boek in één avond uit hebt. Ik had het eigenlijk wel leuk gevonden als dit boek nog meer pagina's had want ik mis de Caraval wereld nu al weer.