één van de mooiste boeken van 2024
Mijn hart is in stukjes gebroken.
Wauw. Wat was dit een prachtig maar ook echt hartverscheurend verhaal. Je volgt in dit boek de perspectieven van Lissa en Ellen. Lissa ligt op sterven en per toeval kruist haar pad met Ellen. Terwijl Lissa nog 27 dagen te leven heeft, start ze met Ellen een ruilspel. Het doel is om van een muntje naar een Vespa te komen.
Je leert beide meiden steeds beter kennen in dit boek en dat maakt alles nog pijnlijker. Ze werden allebei echt voor mij. En wat was dit een mooi avontuur. Gevuld met ups en downs. Ondanks dat dit boek een wat zwaarder onderwerp heeft, is het enorm luchtig geschreven. Ik heb een aantal keer ook hardop moeten lachen. Het was ook echt onmogelijk om weg te leggen.
Dit is echt één van de mooiste boeken die ik dit jaar heb gelezen!
Dit is echt één van de mooiste boeken die ik dit jaar heb gelezen!