Een spannend avontuur
Wat was het vervolg op 'Parel & tij' weer een geweldig avontuur! In dit deel gaat het verhaal verder waar het gebleven was, maar komt er ook nog een perspectief bij. Dit vond ik ontzettend interessant en leuk om te lezen. Ook leer je nog meer nieuwe personages kennen.
Naar mijn gevoel was dit boek nog spannender dan deel 1. Er zat veel meer actie in en er werden veel geheimen ontrafeld. Dit zorgde er ook voor dat het boek vlot las en ik elke keer verder bleef lezen.
Dit boek eindigt ook weer ontzettend spannend en ik ben benieuwd hoe deel 3 alles tot een goed einde gaat brengen. Dus ben je nog op zoek naar een ontzettend leuke en avontuurlijke serie, dan raad ik je deze serie zeker aan!