Meer dan alleen romance

WithL0veAmy 13 oktober 2024
Het is zo ontzettend bijzonder hoe erg het eerste en laatste deel in dit boek van elkaar verschillen. Toen ik begon met het lezen van dit boek, had ik het idee dat dit een boek zou zijn gevuld met smut. Begrijp me niet verkeerd, ik vind smut niet erg, maar ik houd ook van een goed plot. Dat plot bevat dit boek zeker!

Het eerste deel van dit boek was voor mij even doorbijten en ik merkte af en toe dat ik niet echt een connectie voelde met de personages, maar toen gebeurde er iets en werd ik verliefd op dit verhaal. Beide personages in dit boek hebben dingen meegemaakt in hun verleden. Dit prachtige verhaal gaat over hoe verschillende mensen omgaan met het verlies van een dierbare, maar ook hoe je omgaat met het onverwachte.

Dit boek bevat een dual POV, een one night stand, omgaan met verlies en forbidden romance. Deze tropes zijn ontzettend goed uitgewerkt in dit verhaal en door de dual POV gaan beide personages ook echt leven!

Dus ben je op zoek naar een boek met een emotioneel plot en dat veel meer is dan alleen een fluffy romance, dan is dit het boek voor jou!

Meer recensies van WithL0veAmy