Schitterende kerstnovelle die je hart verheugt!
Als je op zoek bent naar een (heerlijk lange) kerstnovelle met inhoud, dan is dit boek de juiste keuze. Dit prachtige historische verhaal - het (eventueel los te lezen) vervolg op ‘Al mijn geheimen’ - ademt volledig de sfeer van de kerstperiode en bepaalt je bij waar Kerst werkelijk om gaat. De adventsweken laten je stilstaan bij de hoop, de liefde, de vreugde en de vrede die God in Zijn Zoon Jezus ons kwam brengen.
De warme personages sluit je al snel in je hart. Adelaide en Howard geven handen en voeten aan de opdracht die Jezus ons gaf om een naaste te zijn en stralen daarmee Gods liefde en licht uit. Ze laten zien dat je niet per se iets groots hoeft te doen, maar ook in het alledaagse van grote betekenis kan zijn voor de mensen die op je pad komen.
‘Wachten op Kerst’ is een liefdevol, winters Gilded Age-verhaal over onzekerheid, je leven aan God durven toevertrouwen en wonderen die nog steeds bestaan. Deze schitterende kerstnovelle sla je na het lezen gegarandeerd met een verheugd hart dicht!