Kostelijk terug naar de jaren 60
Ja, Wim Huijser (uit regio Rotterdam) heeft een kostelijk boekje geschreven over het Nederland uit de jaren zestig.
Prima gedocumenteerd, en met een scherp oog voor de kleine dingen -- al bijna vergeten door de lezer die in deze tijd bewust aanwezig was.
Huijser's manier van schrijven is licht & bondig. Hij voert de lezer op een vriendelijke wijze naar de kern van het onderwerp. Dat gebeurt in zestig hoofdstukjes, van ieder gemiddeld anderhalve bladzijde.
Enkele titels van deze hoofdstukjes: Euromast, Vlaflip, Ik Jan Cremer, Flanelbord, D66, Bazooka Joe (van de kauwgom) en Kralingen.
Voeg eraan toe, dat ieder hoofdstukje leuk is geïllustreerd met een zwart/wit tekening van Henny van Daalen -- het geheel is uw aandacht beslist waard !