Veel beter dan de Netflix verfilming
Deze ken je misschien wel van het witte scherm. Of beter, het 'zwarte scherm' in je huiskamer, want dit boek werd verfilmd door Netflix als 'El silencio de la ciudad blanca'.
Laat me vooraf zeggen: skip die film, hij is waardeloos.
Het boek is echter heel spannend met een leuke plottwist. Alle standaard ingrediënten zijn er trouwens: een opstandige inspecteur, zijn punkrock b*tch assistente en een hoop originele plaatsen delict. (Ont)spannende lectuur gewoon.
Het is trouwens het eerste deel van een trilogie, en ja, ik las ook het tweede deel. Daar moest ik me echter doorslepen, en zoals gezegd, dan is het geen goed boek voor mij. Aan het derde deel ben ik zelfs niet eens meer begonnen.
Laat me vooraf zeggen: skip die film, hij is waardeloos.