Heerlijk Cosy boek

xanne 07 februari 2025
Recensie tijd
Verloren in het verleden, geschreven door P.M. Pauwels.
Uitgegeven door Phoenix books.
Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie. Hiervoor mijn dank.

Waar gaat dit boek over?
Terwijl Antwerpen opgeschrikt wordt door bloedige aanslagen in het drugsmilieu, wordt Giuliano Rossi, chauffeur van diamantair Aron Levi, wakker in een onbekende kamer. Waar is hij?
Sofie Van Aken is getuige van de moord op terminale patiënt Viktor Gerritsen. Niemand gelooft haar. Alleen Robert Janssens, voormalig rechercheur en patiënt in het ziekenhuis waar Sofie werkt. Hij biedt aan de moord met haar op te lossen. Door toeval raakt Sofie betrokken bij de ontvoeringszaak van Giuliano en wordt ze geconfronteerd met het tragisch verkeersongeluk van haar ouders en het verlies van haar eerste grote liefde. Of zit er meer achter? Al snel blijkt dat Sophie niet alleen getuige is van de moord, maar dat ook de moordenaar haar gezien heeft door het venster. Zal Sofie tijdig de moordenaar ontmaskeren? En zal Giuliano uit de klauwen van zijn belagers weten te ontsnappen?

Wat vond ik van dit boek?
De titel van dit boek is perfect gekozen voor het verhaal. Je ziet een mooe cover die net zo mysterieus is, als dat het verhaal van dit boek ook daadwerkelijk is.
Het begin van het boek begint wel wat onduidelijk. Waar gaat dit verhaal naartoe? Wordt dit toch niet eerder een roman? Maar na een paar hoofdstukken heeft het verhaal je te pakken.
Er zijn momenten dat je denkt te weten hoe het verhaal gaat aflopen. Maar toch wordt je op het verkeerde been gezet.
Doordat de hoofdpersonen eigenlijk vrij doorsnée mensen zijn , vind ik dit geen thriller boek. Ik vind dit boek meer een boek in de richting van detective. En ik heb 1x eerder de term cosy crime gemeld in een recensie. Want spanning is zeer zeker aanwezig.

Ik heb genoten van dit boek. Ik geeft 4*

Meer recensies van xanne