Eddie en zijn team maken het boek!
Dankjewel @lsuitgeverij dat ik dit boek voor jullie mocht lezen!
Het verhaal wordt verteld vanuit meerdere perspectieven. Ook houd ik van de humor van Eddie en zijn team. Meermaals heb ik hardop moeten lachen. In dit boek komen weer terugkerende karakters voor. Het mooie van deze karakters vind ik dat ze samen met Eddie een familie vormen, en dat ze letterlijk alles voor elkaar over hebben. Daarnaast vind ik de nieuwe personages van dit boek ook zeer goed uitgedacht. Wat ik ook leuk vind aan dit boek is dat we met het team van Eddie een onderzoek over moord beleven, maar tegelijkertijd ook lezen over een klopjacht op Eddie zelf.
Je leeft zo met Eddie en zijn team mee... mijn hart brak toen ik het fragment buiten het hotel las... Maar ik grijns ook van oor tot oor als ik de acties van het team lees en hoe ze de zaak uiteindelijk oplossen. De ongewone manieren van het team om een zaak op te lossen zijn buitengewoon geniaal bedacht en zeer origineel. Dit maakt het boek, met veel meer goede aspecten, een fantastisch verhaal.
Ik geniet stiekem ook enorm van alle fragmenten die in de rechtszaal plaatsvinden. Het geeft naar mijn mening een hele andere kijk op het verhaal en geeft ook een soort van afsluiting. Dit omdat je bij thrillers vaak alleen de verhaallijn van moordenaar-slachtoffer te lezen krijgt. Echter weet je dan niet hoe het vergaat als er een onderzoek wordt gestart, een verdachte wordt opgepakt en een rechtszaak wordt gestart. Ik ben daar altijd heel nieuwsgierig naar. De schrijver weet juist al die aspecten perfect te combineren in een verhaal en zo de ideale thriller te creƫren.
Het is Steve Cavanagh weer gelukt; Getuige nr 8. is een verhaal dat geniaal en zeer doordacht in elkaar is gezet met alles wat bij deze (moord)zaak komt kijken. De spanning houdt je op het puntje van je stoel. Van begin tot eind zit je aan het boek vastgeplakt. Je wordt ingezogen in het waanzinwekkende verhaal van Eddie en zijn team, en met een fantastisch plot van dien. Dit boek is zo goed geschreven dat je het gewoon in een ruk wilt uitlezen!