Zeer genoten van deze heerlijke slowburn!
Met je rug tegen de muur’ is een fake marriage verhaal. Het verhaal is leuk en vlot geschreven. Het slokt je helemaal op en leest daarom ook snel weg. Ik hou van de humor in dit boek, en het feit dat de humor van alle personages zo verschillend is, maar tegelijkertijd ook zo passend is bij elkaar.
Ik ben echt dol op de personageopbouw in dit boek. Hoe Aiden voet bij stuk bleef en Vanessa niet alleen door Las Vegas liet lopen, en dus met haar mee ging, was erg lief. Of hoe hij haar niet alleen liet hardlopen in de avond... En de liftscene is al helemaal om te smelten. Hoe hij haar beschermde en omarmde... Velen scenes in het boek waren zo onwijs schattig en lief! Alles momenten bij elkaar zijn gewoon te aandoenlijk en ben ik echt van Aiden gaan houden. Ik vond het kei leuk om te lezen hoe Aiden langzaamaan ontdooide tot een leuke, grappen makende en zorgzame man tegenover Vanessa!
Vanessa is daarentegen gewoon een badass. Ik hou van haar attitude en karakter, maar leefde tegelijkertijd ook enorm mee wat betreft haar onschuld en haar verleden. Ook hou ik van de band tussen Zac en Vanessa. Als een soort van grote broer beschermt hij haar, en het is zo lief om te lezen!
Waar ik verwacht had dat het een boek met veel spice zou zijn, bleek deze sport romance een slow Burn te zijn waarbij het beetje spice dat erbij komt kijken uitblijft tot letterlijk de laatste bladzijdes. Een positieve verassing en verademing, want de focus werd nu veel meer gelegd op de karakterontwikkeling van Aiden en Vanessa, en de opbouw van hun band/relatie samen. Iets dat ik altijd enorm belangrijk vind in een verhaal om je zo betrokken te voelen bij een boek en haar personages. En dat kwam nu heel goed geschreven naar voren!
Het boek eindigt met een epiloog dat dit verhaal gewoon echt verdiend; zo’n lief einde! Ik heb echt genoten van dit boek. Het zit boordevol humor en romantiek. Een perfecte combinatie voor een sport romance zoals deze!
Dankjewel @aprilbooks.nl voor het opsturen!
Dankjewel @aprilbooks.nl voor het opsturen!