Leest heerlijk weg!
Ik kan mij heel goed met Bo en haar gedachtes inleven; in de angst en twijfel die ze voelt. Bij Ines daarentegen voelde ik al gauw irritatie aan het karakter, maar dit veranderd later in positieve zin. Hoe erg de twee dames ook van elkaar verschillen, samen zijn ze een perfect duo en ga je van dit onderzoeks-koppel houden. Enkele andere personages kropen wel langzaam onder mijn huid. Dat een boek je zulke gevoelens kan geven, zegt zoveel over de schrijfkunsten van de auteur.
De hoofdstukken zijn hoogstens een paar bladzijdes lang. Iets dat ik heel fijn vind, want daardoor blijf je meer in het verhaal zitten. Tijdens de reis van Bo en Ines staan boven het hoofdstuk vaak een plaats en een dag. Hieraan is te zien waar de meiden zich op dat moment bevinden, waardoor de tijdlijn van het verhaal, en het onderzoek, duidelijk wordt.
Ondanks dat ik echt wel van een goede mysterie houd, vond ik 3 mysteriën in een verhaal wel een beetje veel. Ik snap dat Julia de connectie was in alles, maar het was heel veel informatie bij elkaar om te verwerken. Desalniettemin ging ik volledig op in het verhaal. Het bleef mij boeien en ik wilde maar al te graag verder lezen hoe het met Bo, Ines en alle mysteriën zou aflopen.
Naar mate je richting het einde geraakt, kom je er steeds meer achter hoe alles nou in elkaar steekt. Zeker als datgeen van Julia en Sinem erbij komen kijken. Het boek heeft velen plottwisten; de een wat meer voorspelbaar dan de ander, maar het houdt wel de spanning in het verhaal. Het gehele verhaal is zo goed uitgewerkt met een sensationeel einde van dien.
Suzanne Vermeer heeft met het schrijven van dit boek een knap staaltje schrijfwerk geleverd! Van begin tot eind ben je geïntrigeerd in alle zaken en gebeurtenissen, en zit je vol spanning op het puntje van je stoel te lezen. Ik hoop dat we in de toekomst nog meer terug gaan lezen van Bo en Ines... dit onderzoeksduo smaakt naar meer!
Dankjewel @awbrunathrillers dat ik dit boek voor jullie mocht lezen en recenseren!