Dit boek is goud waard
Het lijkt een klein dun boekje maar laat je niet hierdoor afschrikken want dit boek is goud waard en staat vol wijze en inspirerende lessen en wijsheden. Dit boek hoort op iedere school en in huis te liggen.
De kaft is mooi rood, en rood staat in de spirituele wereld voor liefde, passie en levensenergie dus ik vermoed dat Willem Glaudemans hier heel bewust voor heeft gekozen. En dit vind je ook echt allemaal terug in het boek. Het is een boek die je moet lezen als ouder/verzorger/opvoeder. Maar ook een kind of jong volwassenen kan dit boek goed lezen en begrijpen.
Ons onderwijs systeem is echt achterhaalt en dit hoor je de laatste jaren steeds vaker. Het boek van Willem Glaudemans is een mooi voorbeeld hoe het in de toekomst zou moeten en kunnen zijn en dat gun ik ieder kind. Het kind centraal als individu en moet worden gezien als ziel die hier is om op te groeien in zijn zelfontwikkeling en spiritueel te groeien volgens de universele wetten en volg daarbij je zielsmissie. En niet door te straffen of belonen voor goed gedrag en leerstof erin te stampen
Ik kan je van alles vertellen over de inhoud en waar het ongeveer over gaat maar je moet het echt zelf ontdekken en je bewustzijn erin verruimen. Neem dit boek tot je en zuig je brein vol met de prachtige lessen en wijsheden die erin staan.
De ondertitel, groeien is goddelijkheid, is ook heel toepasselijk en goed gekozen voor dit boek. Ik gun ieder dit boek op zijn/haar salontafel en je kan er al mee beginnen door het als een verjaardagskado te geven want de jarige zal je zo ontzettend dankbaar zijn. Niet alleen leerzaam voor kinderen maar zeer zeker ook voor jou als opvoeder of verzorger of familielid. Ik ben ontzettend blij met dit prachtige boek, voor mij is het goud waard.