Heerlijke feelgood

YvetteV83 30 december 2024
Wat een prachtige novelle van Linda Jansma. Ze weet in een korte tijd een compleet verhaal te schrijven. De karakterontwikkeling van de hoofdpersonen is heel goed uitgewerkt. Ik heb ze goed leren kennen en voelde me vooral verbonden met Bo. Wat een ontzettend leuk meisje!
Dat ze ook een groot hart heeft, blijkt wel uit het feit dat ze zich volledig inzet voor haar zus die haar boerderij dreigt te verliezen. De gemeente wil de grond en doet er alles aan om ze eruit te zetten. Het zijn echter niet alleen haar zus en man die op straat belanden, maar ook alle dieren die ze verzorgen.
Als blijkt dat de vervelende eigenaar van die ontzettend schattige hond betrokken is bij de uitzetting van haar zus, is Bo nog vastberadener om haar te helpen.

Het aantrekken en afstoten tussen Bo en Dax wordt prachtig beschreven. Ik betrapte mezelf erop dat ik meerdere keren moest lachen achter mijn e-reader. Je krijgt wel een beetje een emotionele whiplash van die gast, maar als puntje bij paaltje komt, zit er echt een hele goede gast onder al die arrogantie. Ik vond Dax' oma een lieverd en heel leuk om over te lezen.
Maar de showstopper was absoluut Mister C, of ​​komt dat door de band met zijn heel sexy baasje? :-)

Meer recensies van YvetteV83