Geweldige Dark Romance die je gelezen moet hebben!
Wat een fantastisch duet!
Ik was al bekend met de geweldige schrijfstijl van Nicole vanwege haar eerdere boeken, maar deze twee staan echt met stip bovenaan.
Nicole schreef nog niet eerder een dark romance, maar ik kan je vertellen dat deze heel goed gelukt zijn! Dit boek is dark met een hoodletter D. Ik zou dan ook zeker de trigger warnings even lezen van tevoren, maar als die je niet afschrikken dan zullen deze boeken je altijd bijblijven. Beide boeken zijn rauw, heftig, bloedstollend, maar ook zo mooi, liefdevol en hartvullend.
Vanaf de allereerste bladzijde wordt je naar binnen gezogen in de wereld van Noella, Jason, Ysabel en Vince en zij laten je niet meer los tot de allerlaatste bladzijde.
In 'Mijn monster' lees je het verhaal van Noella die op het eerste gezicht een normaal leven leidt, maar dagelijks worstelt met een groot geheim. Dit staat haar zo in de weg dat een normale relatie er gewoon niet in zit. Als ze dan eindelijk toegeeft aan dit duistere pad is er eigenlijk geen weg meer terug. Aan de ene kant voel je haar angst, maar aan de andere kant ook haar opluchting omdat ze eindelijk zichzelf kan zijn.
Ze raakt verstrikt in een wereld waar haar grenzen heerlijk vervagen, maar die ook een stuk gevaarlijker is dan dat ze ooit had kunnen bevatten.
Ik heb beide boeken in één dag uitgelezen en daarna drie dagen geen boek meer aangeraakt, omdat ik ze nog even niet wilde loslaten in mijn hoofd. Ik kon nog geen afscheid van ze nemen.
Zelfs nu dagen later heb ik nog steeds een beetje heimwee naar deze geweldige meiden.