Feelgood reis die altijd door had mogen gaan
Een tijdje geleden konden jullie tijdens de blogtour mijn recensie al lezen van Lotgenoten. Ik vond dit zo'n heerlijk boek dat ik besloot deel één ook te lezen van de serie. En wat een geweldige feelgood was dit. Ik heb van begin af aan genoten van Hazel en Friso en hun mooie ontluikende liefde. Nathalie schrijft lekker vlot en zet een hele fijne opbouw neer. Je leert de hoofdpersonen echt goed kennen. Net als in Lotgenoten kruipen ook deze personages onder je huid en is het moeilijk om afscheid van ze te nemen nadien.
Hazel is een leuke meid met een geweldig gevoel voor humor. Haar beste vriendin (tevens echt een geweldig mens) is naar Amerika verhuisd en zHazel gaat lekker een paar weken naar haar toe om bij te kletsen, het schattige zoontje te ontmoeten en tevens cultuur te snuiven. Als ze Friso leert kennen op het vliegveld is ze meteen weg van hem. En eerlijk is eerlijk, IK OOK! Wat een toffe gozer!
De chemie tussen hen is geweldig en niet alleen op romantisch gebied. De liefde voor muziek die ze delen is een rode draad door het boek heen die geregeld voor een glimlach op mijn gezicht zorgde. De roadtrip die ze maken neemt je mee langs een aantal mooie bezienswaardigeheden en ze worden zo beschreven dat je het echt voor je ziet en je eigenlijk je eigen reis al aan het plannen bent :)
De hele reis zorgt voor een feelgood gevoel in je buik, maar als ze dan uiteindelijk weer terug gaan naar hun normale leven en de vakantievibes voorbij zijn, wat blijft er dan uiteindelijk over? Naast dat ik regelmatig een grote glimlach op mijn gezicht had, heb ik toch ook wel een traantje her en der gelaten.
Want wat doe je als je gek op elkaar bent, maar andere ideeen hebt over de toekomst? Ik heb intens genoten van dit heerlijk boek en ik raad het iedereen aan om deze op je vakantie TBR te zetten!